Οι Milwaukee Bucks φέτος ενισχύθηκαν, έγιναν καλύτεροι από πέρυσι, ενώ παράλληλα κατάφεραν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα «ελάφια» βασίζονται απόλυτα πάνω στο «Greek Freak» και μια μεγάλη σεζόν για εκείνους σε λίγη ώρα ξεκινάει.

Δειτε: Αναλύσεις αγώνων

Ο Γιάννης κατάφερε να υπογράψει ένα μυθικό συμβόλαιο με τους Bucks, όμως πλέον η φετινή χρονιά είναι για τον ίδιο τεράστια πρόκληση. Ο σταρ των Bucks μεγαλώνει συνεχώς από τις τριβές που δέχεται στο NBA και μαθαίνει μέσα απ’ αυτές. Νιώθει ότι ετοιμάζεται όλο και περισσότερο για το επόμενο βήμα και δε βιάζεται να κατακτήσει ένα δαχτυλίδι.

Με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου είναι δεδομένο ότι ο Γιάννης διάλεξε τον δύσκολο δρόμο, όμως, ίσως, αυτή να ήταν για την ώρα και η πιο σωστή απόφαση. Προσωπικά εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά στον Γιάννη και μακάρι φέτος να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα και ατομικά και για τους Bucks!

Online Casino

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μιλάμε για τον back2back Most Valuable Player (2019, 2020) αλλά και για τον περσινό Defensive Player of the Year! Livescore