Όχι ένα, αλλά τρία τουρνουά Coca-Cola Cup έγιναν ταυτόχρονα το πρώτο σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου στη Βόρειο Ελλάδα. Σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Σέρρες, παίχθηκε σπουδαία μπάλα και μάλιστα σε δυο πόλεις (Θεσσαλονίκη, Σέρρες) έγιναν γνωστές οι ομάδες, οι οποίες θα αγωνιστούν στους τελικούς της περιφέρειας.

Στη Θεσσαλονίκη και οι τρεις τελικοί, κρίθηκαν στα πέναλτι, δείγμα του σπουδαίου ανταγωνισμού, που υπήρξε στο γήπεδο. Η βροχή και το κρύο του Σαββάτου δεν εμπόδισαν τα παιδιά όλων των κατηγοριών να τα δώσουν όλα. Την επόμενη μέρα, ο ήλιος αποζημίωσε τους πάντες, αλλά και έφερε πολύ κόσμο κοντά στους νεαρούς πρωταγωνιστές.
Να πως εξελίχθηκαν οι τρεις συναρπαστικοί τελικοί:

Bebides 2000-Aris FC 1-1, στα πέναλτι 2-1 οι Bebides 2000

Brams FC-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0, στα πέναλτι 3-2 οι Brams FC

Rumors-Συκιές 1-1, στα πέναλτι 2-1 οι Rumors

Oι MVP των αγώνων, που βραβεύτηκαν με ένα ζευγάρι παπούτσια από την adidas:

  • Κατηγορία 13-15 ετών: Απόλλων Γεωργαλάς (Aris FC)
  • Κατηγορία 16-17 ετών: Σίμος Μήτογλου (Ατλέτικο Μαδρίτης)
  • Κατηγορία 18-19 ετών: Νίκος Βασαϊτης (Συκιές

Ωραία παιχνίδια έγιναν και στις Σέρρες. Οι νικήτριες ομάδες, που πέρασαν στα τελικά της περιφέρειας είναι:

Πανσερραϊκός 1 και Πανσερραϊκός 2

Άμπαλοι και Αγαπούληδες

Red Passion και Εμπν FC

Οι καλύτεροι του τουρνουά:

  • Κατηγορία 13-15 ετών: –
  • Κατηγορία 16-17 ετών: Αθανάσιος Σιούζος
  • Κατηγορία 18-19 ετών: Κωνσταντίνος Μπονέρης

Το Coca-Cola Cup ξεκίνησε και στην Καβάλα, όπου έγιναν οι δυο πρώτες προκριματικές ημέρες.

Τελικοί στις Σέρρες

Το Coca-Cola Cup, επιστρέφει στη Β.Ελλάδα και το σαββατοκύριακο 7-8 Φεβρουαρίου. Πρώτα στην Καβάλα, για τους τελικούς της πόλης (7/2) και εν συνεχεία στις Σέρρες, για τους τελικούς της περιφέρειας.

Στα γήπεδα ΝRG Sports θα μάθουμε και ποιες ομάδες θα πάρουν το μεγάλο εισιτήριο για τους τελικούς της Αθήνας, οι οποίοι θα διεξαχθούν τον Μάιο και έχουν ως έπαθλο σπουδαίες ποδοσφαιρικές εμπειρίες για τους νικητές.

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό για ποδοσφαιρικό καμπ στην Ευρώπη, για τους νικητές της κατηγορίας 18-19 ετών και μια αντίστοιχη εμπειρία στο εσωτερικό για τους νικητές των μικρότερων κατηγοριών.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέσα από το www.coca-cola.gr . Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες καθώς και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο www.coca-cola.gr

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε
και την σελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr