ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ COCA-COLA CUPΗ JAG WINNING SPORTS προκηρύσσει τη διεξαγωγή πανελληνίου τουρνουά ανεξαρτήτων ομάδωνμίνι ποδοσφαίρου (5×5) από 15/12/2012 έως και 13/05/2013.

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.1. Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει από πέντε (5) έως οκτώ (8) παίκτες.1.2. Οι ομάδες αγωνίζονται σε αγώνες 5×5 και έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν έως και τρειςαναπληρωματικούς παίκτες.1.3. Δικαίωμα να αγωνιστούν έχουν άτομα ηλικίας:18-19 Ετών (από 01/09/1993 μέχρι 31/12/1995)16-17 Ετών (από 01/01/1996 μέχρι 31/12/1997)14-15 Ετών (από 01/01/1998 μέχρι 31/12/2000)1.4. Κάθε ομάδα που δηλώνει συμμετοχή θα αγωνιστεί στο ηλικιακό γκρουπ που αντιστοιχεί στομεγαλύτερο σε ηλικία μέλος.1.5. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι φέρουν μαζί τους ταυτότητα, διαβατήριο (ή οποιοδήποτε άλλοεπίσημο-κρατικό έγγραφο που φέρει φωτογραφία).1.6. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ακόμα και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές (Δ εθνικής κατηγορίας καιτοπικών κατηγοριών). Απαγορεύεται η συμμετοχή σε διεθνείς ή επαγγελματίες ποδοσφαιριστέςσάλας ή κλασικού ποδοσφαίρου (11×11) εν ενεργεία, όλων των κατηγοριών (Α, Β, Γ εθνικήςκατηγορίας) (σύμφωνα με το άρθρο 87 Ν.2725/1999, το οποίο αναφέρεται σε σχέσειςεπαγγελματικών σωματείων με τους επαγγελματίες αθλητές και στις επιμέρους ρυθμίσεις των μεταξύτους συμβολαίων).1.7. Κάθε αθλητής ή και ομάδα έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος σε όσα τουρνουά θελήσει χωρίςπεριορισμό, συμπληρώνοντας κάθε φορά την αίτηση συμμετοχής για την επιθυμητή πόλη καιεγκατάσταση.1.8. Δεν απαιτείται χρηματικό αντίτιμο για τη συμμετοχή στο τουρνουά.

2. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

2.1. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στην ιστοσελίδα https://www.grassroots.gr, μέχρι και μίαμέρες πριν από τους αγώνες της κάθε εγκατάστασης. Ωστόσο, η γραμματεία θα συνεχίσει να δέχεταιχειρόγραφες αιτήσεις μέχρι και 60 λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα εφόσον υπάρχουν κενέςθέσεις (κενές αιτήσεις προς συμπλήρωση θα υπάρχουν στη γραμματεία της κάθε εγκατάστασης).2.2. Αποδεκτή συμμετοχή γίνεται αυτή, η οποία έχει όλα τα στοιχεία, που απαιτούνται (όνομα ομάδας,ηλικιακό γκρουπ, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τόπος διεξαγωγής αγώνων, στοιχείαεπικοινωνίας αρχηγού ή κηδεμόνα, βεβαίωση ικανότητας σε αθλητικές δραστηριότητες, αποδοχή τωνπαρόντων όρων και προϋποθέσεων).2.3. Αντικατάσταση ποδοσφαιριστή επιτρέπεται μέχρι και δεκαπέντε (15) λεπτά πριν από την έναρξη τουαγώνα, συμπληρώνοντας αναλόγως τη νέα δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία.2.4. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ονομασία ομάδας (και σε επίσημηαλληλογραφία, έντυπα, δελτία τύπου κλπ.), που θεωρεί χλευαστική, υβριστική, ρατσιστική ή κατάοποιονδήποτε τρόπο μη αποδεκτή, σε συνεννόηση με την ομάδα.

3. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

3.1.Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε προκαθορισμένες ημερομηνίες σε δώδεκα (12) αθλητικέςεγκαταστάσεις σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από 15 Δεκεμβρίου καιολοκληρώνοντας τον κύκλο του στις 11-12 Μαΐου με τους τελικούς. Οι νικήτριες ομάδες κάθεπροκριματικής φάσης πηγαίνουν στην τελική φάση στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγήςστην Παλλήνη (Αττική).3.2. Οι ομάδες θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες σύμφωνα με την ηλικία των μελών τους, όπωςαναφέρεται στο (1.3).3.3. Οι ομάδες σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα χωριστούν σε ομίλους, ο ακριβής αριθμός και μέγεθοςτων οποίων θα οριστεί από τη γραμματεία την ημέρα των αγώνων, ανάλογα με τον αριθμό τωνσυμμετεχόντων ομάδων. Σε κάθε όμιλο όλες οι ομάδες θα παίξουν με όλες τις υπόλοιπες ομάδες τουομίλου από μια φορά.3.4. Οι καλύτερες ομάδες (8 έως 16) κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα αγωνιστούν σε αγώνες play-off γιατην ανάδειξη του τελικού νικητή, ο οποίος προκρίνεται και στο μεγάλο τελικό στην Αθήνα. Αυτές οιομάδες θα προκύπτουν από τους νικητές των ομίλων. Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων και τωνομίλων, θα προκρίνεται στα play-off ο καλύτερος δεύτερος σε κάποιον ή κάποιους από τους ομίλους.3.5. Οι ομάδες που θα προκρίνονται από τη φάση των ομίλων θα αγωνίζονται σε knock-out αγώνες γιατην ανάδειξη του τελικού νικητή.3.6. Για όλες τις περιπτώσεις ισοβαθμίας, τόσο στη φάση των ομίλων, όσο και στη knock-out φάση για τοπώς υπολογίζεται η βαθμολογία των ομίλων και για το τι ισχύει στην περίπτωση ισοπαλίας σε knock-

out αγώνες, ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ (άρθρο 20) (http://www.epo.gr/kanonismoi/pdf/

11_12/KAP_EPAGGELMATIKON_PROTA8LHMATON_IOYL_2011.pdf).3.7. Η επιτροπή αγώνων έχει το δικαίωμα να προσαρμόσει το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων, μέχρικαι την έναρξη αυτών, εφόσον κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο ανακοινώνοντας το συ΄στημαδιεξαγωγής στους συμμετέχοντες.

4. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

4.1. Λόγω της μικρής διάρκειας των αγώνων δεν υπάρχει διαδικασία ενστάσεων, όπως ορίζει ο ΚΑΠ, παράμόνο για αντικανονική συμμετοχή παίκτη. Σε καμία περίπτωση δε γίνονται δεκτές ενστάσεις πουαφορούν διαιτητικές αποφάσεις και αποτελέσματα.

http://www.epo.gr/kanonismoi/pdf/11_12/KAP_EPAGGELMATIKON_PROTA8LHMATON_IOYL_2011.pdf

5. ΕΠΑΘΛΑ – ΠΑΡΟΧΕΣ

5.1. Η νικήτρια ομάδα του κάθε αθλητικού κέντρου και της κάθε ηλικιακής κατηγορίας, μετά την ανάδειξήτης κερδίζει αυτόματα τη συμμετοχή της στην τελική φάση της διοργάνωσης η οποία θα διεξαχθείστην Παλλήνη στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής. Περιλαμβάνονται:-Φιλοξενία 1ήμερης διανυκτέρευσης (μόνο για όσες ομάδες έρχονται από την επαρχεία στηνΑθήνα)-Διατροφή (πρωινό και δύο γεύματα)-Συμμετοχή στους αγώνες της τελικής φάσης-ΔίπλωμαΔεν συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση των ομάδων από και προς την περιοχή διεξαγωγής τηςτελικής φάσης.5.2. Η πρωταθλήτρια ομάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης στην ηλικιακή κατηγορία 18-19 κερδίζει ως έπαθλο ένα ταξίδι στην Ιταλία για να ζήσει την εμπειρία μιας προδοσφαιρικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Το έπαθλο είναι για όλα τα άτομα της ομάδας (5-8 άτομα), με την προϋπόθεση ότι θα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους πριν από την ημερομηνία του εν λόγω ταξιδιού ή εναλλακτικά να έχουν εξασφαλίσει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή τους. Συγκεκριμένα, το έπαθλο περιλαμβάνει τα εξής:- αεροπορικά εισιτήρια- δωρεάν μετακινήσεις στον προορισμό- πλήρη διατροφή και διαμονή- συμμετοχή σε ποδοσφαιρική ακαδημία5.3. Οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μιαανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμαανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τοέπαθλο περιλαμβάνει τα εξής:- δωρεάν συμμετοχή των παιδιών στο καλοκαιρινό Arsenal Soccer Schools Advanced Development Camp – προπόνηση με εξειδικευμένο προπονητή καθώς- πλήρη διαμονή και διατροφή (5 μέρες 4 διανυκτερεύσεις) δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια σε- ξενοδοχεία 3*- Arsenal Soccer Schools Sport Kit (T-shirt, shorts)- Δίπλωμα

Δεν συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση των ομάδων από και προς την περιοχή διεξαγωγής της

τελικής φάσης

.5.4. Το ταξίδι και τα άλλα δύο δώρα είναι προσφορά της Coca-Cola Χρυσού, Χορηγού της διοργάνωσης.Η Coca-Cola δε φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τους συγκεκριμένους όρους του διαγωνισμού, γιατην ερμηνεία και εφαρμογή αυτών πέραν των αναφερόμενων στο παρόν άρθρο. H Coca-Cola θααπονείμει το δώρο στη νικήτρια ομάδα που θα της υποδείξει η Jag Winning Sports και δεν φέρεικαμία απολύτως ευθύνη σχετικά με την απόφαση ανάδειξης της νικήτριας ομάδας της τελικής φάσης.Επίσης, η Coca-Cola μετά την απονομή του δώρου στην νικήτρια ομάδα δε θα φέρει καμία απολύτωςευθύνη σε περίπτωση ανατροπής/τροποποίησης της απόφασης ανάδειξης της νικήτριας ομάδας τηςτελικής φάσης. Ρητά δηλώνεται ότι οποιαδήποτε άλλα έξοδα απαιτούνται όπως για παράδειγμα τα έξοδα για τηνπαραλαβή του δώρου, τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη, επιβαρύνουναποκλειστικά και εξολοκλήρου την νικήτρια ομάδα. Μετά την απονομή του δώρου στη νικήτρια ομάδα, η Coca-Cola δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη γιαοποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία που πιθανόν προκύψει σε βάρος της νικήτριας ομάδας/παίκτη/παικτών αυτής ή σε βάρος τρίτου από οποιαδήποτε εν γένει αιτία στα πλαίσια της διοργάνωσης ή εξαφορμής του απονεμηθέντος δώρου, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση τυχόν ατυχήματος κατά τηδιάρκεια του ταξιδιού κτλ. Με τη δήλωση συμμετοχής, θα θεωρείται ότι οι παίκτες της νικήτριας ομάδας έχουν αποδεχτεί,

συμφωνήσει και δεσμεύονται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή στη διοργάνωση συνιστά ρητή

αποδοχή και συναίνεση των παικτών της νικήτριας ομάδας, της τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων τους από την Coca-Cola για τους σκοπούς της διοργάνωσης.Ο κάθε παίκτης της νικήτριας ομάδας ως υποκείμενο επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων, έχει δικαίωμαπρόσβασης, εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των στοιχείων του που τηρούνται κατά τιςειδικότερες διατάξεις του Ν. 2472/1997. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνταισύμφωνα με το Ν. 2472/1997. Τα δεδομένα αυτά ενδέχεται να διαβιβασθούν σε εταιρείες του ομίλου 3Εκαι σε άμεσους συνεργάτες της Coca-Cola για την καλύτερη και αμεσότερη επίτευξη του σκοπού για τονοποίο συλλέγονται. Για τυχόν άσκηση από τους παίκτες της νικήτριας ομάδας των δικαιωμάτων τους πουαπορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για τηνεπεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), οι τελευταίοι μπορούν να απευθυνθούν στο210 6462810. Κάθε παίκτης της νικήτριας ομάδας συναινεί ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Coca-Cola προβολή τουγεγονότος ή/και του ταξιδιού, του ονόματος του και της εικόνας του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσηςσχετικά με τον εν λόγω διαγωνισμό και το έπαθλο αυτού, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου(internet), εφόσον το επιλέξει η Coca-Cola.

6. ΓΗΠΕΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

6.1. Η τοπική φάση θα διεξαχθεί στις παρακάτω ημερομηνίες και εγκαταστάσεις.01) 15-16/12: Athletic Football Center (Χαλάνδρι)02) 22-23/12: Lido Soccer (Ηράκλειο Κρήτης)03) 19-20/01: Kifissos Soccer Club (Αθήνα)04) 26-27/01: Ενωσιακό Γήπεδο Λιβαδειάς (Λειβαδιά)05) 16-17/02: Olympico Mini Soccer Club (Καλαμάτα)06) 23-24/02: Paralimnio Soccer Fields (Γιάννενα)07) 09-10/03: Arena Soccer Club (Αθήνα)08) 23-24/03: Νίκη Προσατίου (Πάτρα)09) 30-31/03: Volos Football Land (Βόλος)10) 06-07/04: Olympic Park (Λάρισα)11) 20-21/04: Ntinos Kouis Academy (Θεσσαλονίκη)12) 30/04-01/05: Fous De Fout (Αθήνα)

Τελική φάση11-12/5: Ελληνογερμανική Αγωγή, ΠαλλήνηΗ JAG winning Sports διατηρεί ανεπιφύλακτα το δικαίωμα αλλαγής των εγκαταστάσεων και ημερομηνιώνδιεξαγωγής των αγώνων.

7. ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (5Χ5)

7.1. Ο αριθμός των παικτών σε κάθε ομάδα δεν μπορεί να ξεπερνάει τους οκτώ (8), εκ των οποίων ο ένας(1) είναι ο τερματοφύλακας. Ο αγώνας δεν ξεκινάει με λιγότερο από πέντε (5) παίκτες7.2. Δεν μπορεί να συνεχίσει με λιγότερους από τέσσερις (4) παίκτες.7.3. Οι αλλαγές των παικτών γίνονται κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι απεριόριστες και γίνονταιεφόσον πρώτα εξέλθει του αγωνιστικού χώρου ο ένας παίκτης για να εισέλθει ο άλλος.7.4. Η διάρκεια του αγώνα είναι από 10 έως 20 λεπτά, χωρίς ημίχρονα.7.5. Ο μοναδικός χρονομέτρης είναι ο διαιτητής.7.6. Για οποιαδήποτε διασαφήνιση αφορά στον αγώνα, υπεύθυνοι είναι οι κομισάριοι-διαιτητές, γιαοτιδήποτε άλλο ισχύει ο ΚΑΠ.

http://www.epo.gr/kanonismoi/pdf/11_12/KAP_EPAGGELMATIKON_PROTA8LHMATON_IOYL_2011.pdf

8. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

8.1. Για κάθε αγώνα της προκριματικής φάσης ορίζεται ένας μόνο διαιτητής με ευθύνη του ιδιοκτήτη τουαθλητικού κέντρου που διεξάγεται ο αγώνας.8.2. Για κάθε αγώνα της τελικής φάσης (ημιτελικοί αγώνες και τελικός) ορίζονται δύο (2) διαιτητές μεευθύνη της Διοργανώτριας.8.3. Για κάθε αγώνα της τελικής φάσης η Διοργανώτρια μπορεί να ορίσει παρατηρητή.

9. ΠΟΙΝΕΣ

9.1. Με σκοπό την τήρηση της τάξεως και πειθαρχίας κατά τη διάρκεια των αγώνων του τουρνουά, ισχύειότι αναφέρεται για τις ποδοσφαιρικές ποινές στον ΚΑΠ, ωστόσο η επιτροπή των αγώνων έχει τοδικαίωμα να αποβάλλει όποιον παίκτη αναπτύξει ανάρμοστη συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο (ταονόματα της επιτροπής αγώνων θα αναγράφονται ευκρινώς στη γραμματεία).9.2. Ομάδα η οποία θα καθυστερήσει να παραταχθεί στο γήπεδο περισσότερο από πέντε (5) λεπτά απότην προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, θεωρείται ότι δεν προσήλθε να αγωνιστεί και χάνειτων αγώνα, ο αγώνας κατακυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα με σκορ 2-0.

http://www.epo.gr/kanonismoi/pdf/11_12/KAP_EPAGGELMATIKON_PROTA8LHMATON_IOYL_2011.pdf

10. ΣΤΟΛΗ – ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

10.1. Στους αγώνες της προκριματικής φάσης, οι ομάδες θα αγωνίζονται με διακριτικά (bibs), που θαπροσφέρει η διοργανώτρια.10.2. Οι παίκτες οφείλουν να μη φέρουν κατά τον αγώνα επικίνδυνα αντικείμενα (ρολόγια, δαχτυλίδια,βραχιόλια κλπ.).10.3. Ο παίκτης υποχρεούται να συμμορφωθεί στις σχετικές υποδείξεις του διαιτητή, σε περίπτωσηδε, αρνήσεώς του αποβάλλεται από τον αγώνα.10.4. Οι παίκτες μπορούν να φορούν γυαλιά οράσεως με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσουνπροηγουμένως ότι είναι άθραυστα και ότι διαθέτουν κατάλληλο και ασφαλή μηχανισμό πρόσδεσηςστο κεφάλι του ποδοσφαιριστή.10.5. Δεν επιτρέπεται στους παίκτες να φέρουν στον αθλητικό τους εξοπλισμό λογότυπα και σήματαεταιριών ανταγωνιστικών της COCA-COLA και των άλλων χορηγών του τουρνουά.Απαγορεύεται το κάπνισμα εντός γηπέδου. Σκοπός είναι η άρτια και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ώστε να έχουν τη δυνατότητα όλες οι ομάδες νααπολαύσουν το τουρνουά. Για αυτό το λόγο θα τιμωρούνται αυστηρά οι παραβάσεις που προσβάλουν τοάθλημα και θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγήςτων αγώνων.

Αποδοχή όρων συμμετοχής

Με την υποβολή των στοιχείων μου και την αποδοχή της συμμετοχής μου στο τουρνουά δηλώνωυπεύθυνα ότι αποδέχομαι πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους. Παραιτούμαι από κάθεαπαίτηση εναντίον των εταιριών ΤΗΕ COCA-COLA COMPANY και JAG WINNING SPORTS για κάθε ζημιάή βλάβη που είτε τυχόν υποστώ είτε προκαλέσω σε τρίτους από οποιαδήποτε αιτία στα πλαίσια της ενλόγω διοργάνωσης, και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τους χορηγούςτου τουρνουά και τις δύο παραπάνω εταιρίες. Δηλώνω επίσης ότι έχω διαβάσει όλους τους όρουςσυμμετοχής, όπως αυτοί αναφέρονται στις οδηγίες συμμετοχής στο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης και

τις αποδέχομαι πλήρως και ανεπιφύλακτα.