Δώρα Coca-Cola Cup

Η πρωταθλήτρια ομάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης στην ηλικιακή κατηγορία 18-19 κερδίζει ως έπαθλο ένα ταξίδι στην Ιταλία για να ζήσει την εμπειρία μιας προδοσφαιρικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Το έπαθλο είναι για όλα τα άτομα της ομάδας (5-8 άτομα), με την προϋπόθεση ότι θα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους πριν από την ημερομηνία του εν λόγω ταξιδιού ή εναλλακτικά να έχουν εξασφαλίσει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή τους. Συγκεκριμένα, το έπαθλο περιλαμβάνει τα εξής:

Aεροπορικά εισιτήρια

Δωρεάν μετακινήσεις στον προορισμό

Πλήρης διατροφή και διαμονή

Συμμετοχή σε ποδοσφαιρική ακαδημία

Οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το έπαθλο περιλαμβάνει τα εξής:

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών στο καλοκαιρινό Arsenal Soccer Schools Advanced Development Camp στους Δελφούς, προπόνηση με εξειδικευμένο προπονητή καθώς πλήρη διαμονή και διατροφή (5 μέρες 4 διανυκτερεύσεις) δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχεία 3*, Arsenal Soccer Schools Sport Kit (T-shirt, shorts) δίπλωμα.

Δεν συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση των ομάδων από και προς την περιοχή διεξαγωγής της τελικής φάσης.