Πρώτη ενημέρωση για την τελική φάση
Συντάχθηκε απο τον/την support   
Πέμπτη, 02 Μάιος 2013 15:18

Αγαπητοί φίλοι του Coca-Cola Cup, αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τεράστια συμμετοχή και στη φετινή διοργάνωση και να σας συγχαρούμε που μας βοηθήσατε να σπάσουμε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Πλησιάζοντας στην τελική φάση, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις ομάδες που έχουν προκριθεί πως η ενημέρωση θα γίνει αναλυτικά τηλεφωνικά και με e-mail από εμάς την Τρίτη 7 Μαϊου.

Μέχρι τότε, αυτά που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ομάδες είναι τα εξής:

– Οι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στην Παλλήνη και τις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής (πληροφορίες εδώ http://www.ea.gr/ea/index.asp?lag=gr και χάρτης εδώ http://www.ea.gr/ea/main.asp?id=30&lag=gr) από τις 13.00 του Σαββάτου 11 Μαϊου.

Οι ομάδες της επαρχίας (μόνο):- Θα διαμείνουν σε χώρο που θα τους υποδείξουμε για το βράδυ του Σαββάτου με βραδινό, πρωινό και ένα launch pack για το ταξίδι της επιστροφής τους την Κυριακή.- Γονείς και συνοδοί δεν μπορούν να μείνουν μαζί, αλλά μπορούν να διαμείνουν στην Αθήνα όπου επιθυμούν.- Η μεταφορά από την Ελληνογερμανική προς το χώρο διανυκτέρευσης και αντίστροφα (για την Κυριακή το πρωί) θα γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο με πούλμαν που θα διαθέσουμε εμείς.

– Θα υπάρχουν πούλμαν από τη στάση Μετρό «Δ. Πλακεντίας» για το Σαββατοκύριακο των αγώνων.

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που μπορούμε να σας δώσουμε αυτή τη στιγμή. Περισσότερα θα μάθετε από εμάς την άλλη Τρίτη, τόσο μέσω mail, όσο και τηλεφωνικά με τους αρχηγούς των ομάδων.

Ευχαριστούμε