Οι τρεις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Β.Ελλάδα, στους μεγάλους τελικούς του Coca-Cola Cup  ανακηρύχτηκαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο  (7-8/2) στις Σέρρες.

Οι τελικοί της περιφέρειας της Βορείου Ελλάδας, είχαν πολλά γκολ, έντονο συναγωνισμό και βεβαίως την χαρά της νίκης για τρεις ομάδες, που πήραν το μεγάλο εισιτήριο για την Αθήνα.

Πολύς κόσμος βρέθηκε κοντά στους νεαρούς πρωταγωνιστές, που τα έδωσαν όλα για την μπάλα δικαιώνοντας για μια ακόμη φορά το κεντρικό σύνθημα του κορυφαίου πανελλαδικού τουρνουά 5Χ5.

Πιο αναλυτικά:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 13-15 ετών

Ημιτελικοί:

Πανσερραϊκός 1-Αστειάτορες 5-0

Πανσερραϊκός 2-ΠΑΟΚ Καβάλας 3-0

Τελικός:

Πανσερραϊκός 1-Πανσερραϊκός 2: 4-0

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16-17 ετών

Ημιτελικοί

Αγαπούληδες-Brams FC 7-5

Νέστος-Κηπουροί του Mega 3-2

Τελικός:
Νέστος-Αγαπούληδες 4-3

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18-19 ετών

Έγινε σε ένα όμιλο:

  1. Νεάπολη City 4β (11-3)
  2. Rumors 4β (7-4)
  3. Red Passion 1β (1-12)

Τα αποτελέσματα: Νεάπολη City-Red Passion 8-0, Νέαπολη City-Rumors 3-3, Rumors-Red Passion 4-1

Οι πρώτοι σκόρερ:

13-15 ετών: Απόστολος Διαμαντής (Πανσερραϊκός 1) 10 γκολ

16-17 ετών: Φαμπιόλ Μούτσα (Νέστος) 8 γκολ

18-19 ετών: Nexha Pelikan (Νεάπολη City) 8 γκολ

Εννιά ομάδες για την Αθήνα

Μετά και από τη λήξη των αγώνων στη Βόρειο Ελλάδα την πρόκριση για τους τελικούς της Αθήνας έχουν πάρει συνολικά 9 ομάδες, καθώς έχουν γίνει ακόμη οι τελικές φάσεις στις περιφέρειες της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας. Αναλυτικά οι ομάδες:

  • Κατηγορία 13-15 ετών: Dream Team, Καραμούζες, Πανσερραικός 1
  • Κατηγορία 16-17 ετών: Κανονιέρηδες, Bblob and Bone, Νέστος
  • Κατηγορία 18-19 ετών: Warriors, Los Blancos, Νεάπολη City

Το Coca-Cola Cup μετακομίζει, πλέον, στο Βόλο, όπου στις 14 και 15/2 ξεκινούν οι αγώνες της Κεντρικής Ελλάδας. Οι Βολιώτες θα έχουν δυο σαββατοκύριακα για να μπουν στη δράση, ενώ μέχρι τους τελικούς της περιφέρειας το τουρνουά θα επισκεφθεί δυο φορές τη Λάρισα κι άλλες δυο τα Τρίκαλα.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους από τώρα στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά, μέσα από το www.coca-cola.gr.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση βρίσκονται αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα, όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής.

Για λεπτομέρειες επισκεφτείτε και την σελίδα του Coca-Cola Cup στο facebook:

www.facebook.com/CopaCocaCola.gr