Ραντεβού με τη Θεσσαλονίκη και την Δράμα είχε το Σαββατοκύριακο το Coca-Cola Cup. Στην Θεσσαλονίκη, η μαζική συμμετοχή και το πάθος των παιδιών να τα δώσουν όλα για την μπάλα, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι η πόλη περίμενε πως και πως τη διεξαγωγή του τουρνουά. Πολλές από τις ομάδες, άλλωστε που είχαν πάρει μέρος πέρσι, εμφανίστηκαν και φέτος, για να βιώσουν τη μοναδική αυτή, ποδοσφαιρική εμπειρία.

Πάνω από 160 ομάδες, έδωσαν ρεσιτάλ μπάλας, στο Athletic Park “Επίσκυρο» στην περιοχή της Πυλαίας. Ο συναγωνισμός ήταν έντονος, με πολλά από τα παιχνίδια να κρίνονται στο τέλος. Ειδικά στην κατηγορία 15-16 ετών, πολλά από τα παιχνίδια κρίθηκαν στα πέναλτι.

Η ομάδα Brams 1999, φιλοδοξεί και φέτος να βρεθεί στην τελική φάση της Αθήνας όπως και πέρυσι. Μένει ακόμη πολύς δρόμος, ωστόσο το πρώτο εμπόδιο το πέρασε.

Αναλυτικά οι ομάδες που πέρασαν από το πρώτο σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη:

Κατηγορία 13-14 ετών:

TRC, ΚΤΚ, Αστέρας Ραχούλας, Τα Παλτά, Ανίκητοι, Μαντζάρδα Σίτυ, Μηχανιώνα, Ballers, Arsenal

Κατηγορία 15-16 ετών:

Αχιλλέας, Warriors, Μαύρα Πιστόλια, Trollers, Τσοπάνηδες, Μπαρτσελιώμα, Gidarares, Blazers, Mudl, Kez, Θύτες, Χλέδες, Αμπαλάια, Κυνηγοί Κεφαλών, Dbz, Μαχητές, Κουραμπιέδες, Ελευθεριακός, Ντίνος Κούης, ComeBack, Τρομερές Κάλτσες , Starboys ,Μαύροι Πάνθηρες

Κατηγορία 17-19 ετών:

Σκληροπυρηνικοί, Pink Crocodiles, Campeones, Coco 3D, Χαριλάου, Οι Μπαλτάδες, Navadogs, Football Club, Kazaboubou, Random FC, Kuq E ZI, Peraia FC, Brams 1999, Κουταλιανοί, Μαέστροι, Ξυλοκόποι, Μπαράδες, Αναμ, Κλίκα Σίτυ, Rebels FC, Αστέρας Λούμπα, Οικισμός

Για όσους δεν προκρίθηκαν υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία το Σάββατο 11/2 ενώ την Κυριακή 13 του μηνός, γίνονται οι τελικοί για την ανάδειξη των ομάδων που θα πάρουν μέρος στους περιφερειακούς τελικούς της Β. Ελλάδας.

Οι νικητές από τη Δράμα

Το Coca-Cola Cup επισκέφθηκε και την πόλη της Δράμας για 1η φορά. Στις εγκαταστάσεις Campus Club, μετά από συναρπαστικά παιχνίδια, αναδείχθηκαν οι νικητές για τους τελικούς της περιφέρειας της Β. Ελλάδας.

Προκρίθηκαν οι εξής ομάδες:

Κατηγορία 13-14 ετών:

Δοξαίοι

Κατηγορία 15-16 ετών:
Ζενίτ, Γιάπηδες

Κατηγορία 17-19 ετών:
Μερένχες, City FC

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς  στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media  :

FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr

TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR

YOUTUBE : com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο register@grassroots.gr