Όλη η Ελλάδα παίζει μπάλα στο Coca-Cola Cup

Όλη η Ελλάδα παίζει μπάλα στο Coca-Cola Cup

Η πιο μεγάλη ποδοσφαιρική παρέα της χρονιάς είναι έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα. Θα παίξει μπάλα σε εννέα πόλεις και 12 αθλητικά κέντρα, με εκκίνηση στη Λάρισα και τις εγκαταστάσεις του Olympic Park στις 9 Νοεμβρίου 2013 και κατάληξη τους μεγάλους τελικούς στο ΟΑΚΑ το διήμερο 10 και 11 Μαΐου 2014.

Παίζουμε μπάλα, λοιπόν. Με χιλιάδες ομάδες απ” όλη την Ελλάδα, που για επτά μήνες θα διασκεδάσουν, θα αγωνιστούν και θα ζήσουν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Το Coca-Cola Cup είναι το μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 σε πανελλήνιο επίπεδο και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 13 έως 19 ετών.

H Ελλάδα είναι μια από τις 14 ευρωπαϊκές χώρες που παίζεται το Coca-Cola Cup, μια ιδέα που πρωτοεμφανίστηκε το 1998 στο Μεξικό. Από τότε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ποδοσφαιριστές όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν πάρει μέρος, ζώντας μια μοναδική εμπειρία. Ανάμεσά τους και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που πριν γίνει ένας από τους καλύτερους σέντερ-φορ σε όλη την Ευρώπη, συμμετείχε στο Coca-Cola Cup στην Πολωνία.

 

Από τον καναπέ στο γήπεδο

Τι απομένει; Μια απόφαση! Να ξεκολλήσετε από τον καναπέ, να αλλάξετε στάση ζωής, να φτιάξετε την ομάδα σας και να δηλώσετε συμμετοχή στο Coca-Cola Cup. Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία του ποδοσφαίρου 5×5, τη χαρά της συμμετοχής, της άσκησης, της ομαδικότητας και την ικανοποίηση της νίκης. Παίζετε μπάλα, κάνετε νέους φίλους σε όλη την Ελλάδα.

Μελετήστε τους Όρους Συμμετοχής, το Πρόγραμμα, τις Εγκαταστάσεις και τα Δώρα και δηλώστε την Ομάδα σας στο Coca-Cola Cup!

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook και μπείτε στην πιο ποδοσφαιρική παρέα!

Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουμε εμείς, στο Coca-Cola Cup, με την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και την υποστήριξη της Adidas.