Υποστηρικτής του Coca-Cola Cup η adidas

Υποστηρικτής του Coca-Cola Cup η adidas

Το Coca-Cola Cup,  είναι έτοιμο να ξεκινήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  και μαζί του σε ολόκληρη τη διαδρομή ανά την Ελλάδα, θα βρίσκεται η adidas.

Μαζί θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους  τους παίκτες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά να ευχαριστηθούν ακόμη περισσότερο τη συμμετοχή τους. O στόχος του Coca-Cola Cup, άλλωστε, είναι να κάνει όσο το δυνατόν πιο πολλούς νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για την νίκη και να συμμετέχουν σε ένα πιο ενεργό τρόπο ζωής και σωματικής άσκησης, με ένα σπορ όπως το ποδόσφαιρο.

Η adidas είναι υποστηρικτής του Coca-Cola Cup και θα προμηθεύει το τουρνουά  με αθλητικό υλικό, ενώ οι επίδοξοι πρωταγωνιστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα της, κερδίζοντας δώρα σε μια απίστευτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Το Coca-Cola Cup,  είναι μια ιδέα που ξεκίνησε το 1998 στο Μεξικό απευθύνεται σε νέους 13-19 ετών, είναι το μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 και παίζεται, πλέον, σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 14 ευρωπαϊκών χωρών, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Υπολογίζεται ότι πάνω από 1.000.000 νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από τα γήπεδα του Coca-Cola Cup.

Χιλιάδες ομάδες απ” όλη την Ελλάδα έζησαν την περσινή εμπειρία, κάτι που μας υποχρεώνει για ακόμη καλύτερα τουρνουά στην φετινή περίοδο. Η εκκίνηση δίνεται στις 9 Νοεμβρίου στη Λάρισα και συνολικά το Coca-Cola Cup θα επισκεφθεί 9 πόλεις και 12 αθλητικά κέντρα, με κατάληξη τους μεγάλους τελικούς στο ΟΑΚΑ (10-11 Μαΐου 2014).

Από τα καταστήματα της adidas  κάθε πόλης μπορείτε να προμηθευθείτε εκτός από τον αγαπημένο σας αθλητικό εξοπλισμό και τις αιτήσεις συμμετοχής για να φτιάξετε την ομάδα σας και να μπείτε στην ποδοσφαιρική δράση του Coca-Cola Cup.