ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Όλοι οι παίκτες σε όλα τα Τουρνουά, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια, προσφορά της adidas, υποστηρικτή του Coca-Cola Cup και προμηθευτή αθλητικού υλικού της Διοργάνωσης.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΟΛΗΣ/ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Δωρεάν μετακίνηση των ομάδων που θα προκριθούν στους Περιφερειακούς Τελικούς από την πόλη τους προς και από την πόλη διεξαγωγής των τελικών.

*Το δώρο δεν αφορά τις ομάδες οι οποίες προέρχονται από την ίδια πόλη με αυτή όπου διεξάγονται οι περιφερειακοί τελικοί.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ
Η νικήτρια ομάδα κάθε Περιφερειακού Τελικού σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, κερδίζει τη συμμετοχή της στην τελική φάση της διοργάνωσης η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 13 & 14 Μαΐου 2017.

Περιλαμβάνονται:

  • Συμμετοχή στους αγώνες της τελικής φάσης
  • Φιλοξενία μονοήμερης διανυκτέρευσης με πρωινό και γεύμα (μόνο για όσες ομάδες έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα)
  • Μετακινήσεις των ομάδων από τον τόπο διεξαγωγής της Τελικής Φάσης προς το ξενοδοχείο και αντίστροφα. (μόνο για όσες ομάδες έρχονται από την επαρχεία στην Αθήνα)

 *Δεν συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση των ομάδων από την πόλη τους προς και από την Αθήνα.

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
Οι Νικήτριες ομάδες σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα κερδίσουν πλούσια δώρα και θα ζήσουν μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

Αναλυτικότερα, τα  Μεγάλα Δώρα του Coca-Cola Cup 2016/17 για κάθε ηλικιακή κατηγορία θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν από τη διεξαγωγή της των Πανελλαδικών Τελικών.